Asztalt? Sokkal inkább egy élményt! Bármi is legyen az alkalom – nálunk az étkezés nem csak program, hanem egy felejthetetlen emlék és egy hosszú repülőút nélküli utazás Korea kultúrájába.
한 명의 셰프, 한 명의 한국 생활
egy séf, egy élet Koreából
A Seoul számomra nem csupán egy étterem. Olyan, mintha otthon lennék – nem azért, mert harminc éve Budapesten élek, hanem mert minden ízében és részletében azt a Koreát idézi, amit a szívemben hordozok.
한 명의 셰프, 한 명의
cica kedvence
Dolsot-Bibimbab 돌솥비빔밥
pirított rizs zöldségekkel, tojással és darált hússal kőtálban
A Seoul House nyitása óta – immár több mint három évtizede – ugyanaz a séf vezeti a konyhánkat: ő nemcsak főz, hanem történeteket mesél az ízeken keresztül.
Séfünk a saját gyerekkora ízeit hozta magával: a családi asztal melegét, a piacon vásárolt friss zöldségeket, az ünnepi vacsorák illatát. Ezeket az emlékeket ötvözi minden egyes fogásban – nem receptekkel dolgozik, hanem generációk óta öröklődő hagyományokkal.
Tudatosan nem változtat – nem igazítja a koreai ízeket a helyi szokásokhoz. Inkább elhozza Neked azt, ami ott természetes. Ezért vagyunk olyanok, mint egy kis darabka Korea: hiteles, melegszívű és valódi.