Soju, menta, citrom, eper szirup
Hideg koreai tészta húslével és marhahússal
Csípôs polipcsáp zöldségekkel
Zöldséges sertéshús
Üvegtészta hússal, zöldségekkel
Csípős koreai tészta
Pirított rizs koktélrákkal
Csípős császár zöldségekkel
Tatár rizzsel
Csípős csirkecomb
Rizzsel, zöldséggel és marhahússal töltött tojáslepény
A Seoul számomra nem csupán egy étterem. Olyan, mintha otthon lennék – nem azért, mert harminc éve Budapesten élek, hanem mert minden ízében és részletében azt a Koreát idézi, amit a szívemben hordozok.
pirított rizs zöldségekkel, tojással és darált hússal kőtálban
A Seoul House nyitása óta – immár több mint három évtizede – ugyanaz a séf vezeti a konyhánkat: ő nemcsak főz, hanem történeteket mesél az ízeken keresztül.
Séfünk a saját gyerekkora ízeit hozta magával: a családi asztal melegét, a piacon vásárolt friss zöldségeket, az ünnepi vacsorák illatát. Ezeket az emlékeket ötvözi minden egyes fogásban – nem receptekkel dolgozik, hanem generációk óta öröklődő hagyományokkal.
Tudatosan nem változtat – nem igazítja a koreai ízeket a helyi szokásokhoz. Inkább elhozza Neked azt, ami ott természetes. Ezért vagyunk olyanok, mint egy kis darabka Korea: hiteles, melegszívű és valódi.